Hektisk helg for politiet

 Nyhende  Innspel avslått på Hektisk helg for politiet
nov 122018
 
Hektisk helg for politiet

– Eg håpar ikkje dette er starten på julebordsesongen i Austevoll. Då er eg bekymra, seier politifyrstebetjent Vidar Mjåtvedt om helga som nett er over.

Ruskøyring enda i grøfta

 Nyhende  Innspel avslått på Ruskøyring enda i grøfta
nov 112018
 
Ruskøyring enda i grøfta

Køyreturen enda godt på sida av vegen for ein mann som i ettermiddag køyrte i ruspåverka tilstand på Storebø. Mannen var åleine i bilen, og kom seg heil frå ulukka. Ingen andre personar kom til skade. – Det som er av skadeomfang, er på bilen, sa politifyrstebetjent Vidar Mjåtvedt til Marsteinen. Med hensyn til etterforskinga, Les meir

– Ta julehandelen lokalt

 Nyhende  Innspel avslått på – Ta julehandelen lokalt
nov 092018
 
– Ta julehandelen lokalt

  I år som i fjor spelar Austevoll næringsråd og den lokale handelstanden på lag for å stimulera til ekstra lokal julehandel. Det gjer dei med å gjenta fjorårets gåvekampanje. Kampanjen er no i gang.   Med premiar frå mange lokale butikkar og verksemder, vonar Austevoll næringsråd å motivera endå fleire til å handla lokalt. Les meir

I garasjen til Asle er det øl

 Nyhende  Innspel avslått på I garasjen til Asle er det øl
nov 082018
 
I garasjen til Asle er det øl

Du kan leva lenge og godt innanfor bygdegrensa til Kolbeinsvik. Det gjekk for alvor opp for meg etter ein laurdagskveld i garasjen til Asle Hanøy. Les reportasjen i Marsteinen.

Brenn for skolebarna

 Nyhende  Innspel avslått på Brenn for skolebarna
nov 082018
 
Brenn for skolebarna

Velaug Henriksen sakna kvardagen på skulen, sjølv om ho eigentleg er sjukemeldt har ho meldt seg som frivillig bestemor i friminutta. Og responsen? Den kan du lesa om i avisa i dag.

Gigantanlegg nærare realisering

 Nyhende  Innspel avslått på Gigantanlegg nærare realisering
nov 082018
 
Gigantanlegg nærare realisering

Går det som gründer Sigurd Aase planlegg, vil Haukanes i løpet av nokre år ha Nord-Europas største landbaserte oppdrettsanlegg – der skal det produserast kråkebollar for den internasjonale marknaden. Straks kjem planane ut på høyring. Resten av saka kan du lesa i e-avisa eller på papir.

Ingrid sikra bronsen

 Nyhende  Innspel avslått på Ingrid sikra bronsen
nov 042018
 
Ingrid sikra bronsen

Ingrid Østervold Stenevik og Arna Bjørnar klarte akkurat å halda under for Sandviken i kampen om bronseplassen heime mot Klepp i dag. I avisa til veka kan du lesa meir om toppserieprofilen frå Bekkjarvik.

Har gått inn i Halloween-modus

 Nyhende  Innspel avslått på Har gått inn i Halloween-modus
okt 312018
 
Har gått inn i Halloween-modus

I kveld går mange unge austevollingar knask eller knep. Lene og Bjørn Kåre Rabben tek imot Halloween-feiringa med opne, og gjerne nokre avkutta armar. Les om Halloween-huset i Marsteinen i morgon.

Martina og Cassandra vann prisen

 Nyhende  Innspel avslått på Martina og Cassandra vann prisen
okt 282018
 
Martina og Cassandra vann prisen

Folket har talt, ete suppe og muffins. Blant eit sneis graskar, vart Cassandra Andersen Sandbo stemt fram som vinnar. Og det største garskaret? Det kom frå Stolmen. 102 stemmer på best-in-show-graskaret då Marsteinen feira hausten og 40 år med lokalavis i ettermiddag. Flest stemmer fekk Cassandra Andersen Sandbo, og premien vart henta av dottera Martina Les meir