Rasande på Fosen Namsos

 Nyhende  Innspel avslått på Rasande på Fosen Namsos
mai 242017
 
Rasande på Fosen Namsos

Ordførar Morten Storebø (H) har fått nok av Fosen Namsos Sjø og meiner reiarlaget ikkje er skikka til å driva ferjer i Hordaland. No krev han politisk handling frå fylkespolitikarane. Saka les du i heilskapen sin her.

Heidrar kysthistoria i Hengjo

 Nyhende  Innspel avslått på Heidrar kysthistoria i Hengjo
mai 242017
 
Heidrar kysthistoria i Hengjo

– Møter me framtida og menneske på ein betre måte om me kjenner oss betre knytt til våre eigne røter? spør Nordvegen-musikar Ivar Bjørnson.

SIL i 60

 Nyhende  Innspel avslått på SIL i 60
mai 242017
 
SIL i 60

Det måtte ein austlending til for at øyane sitt fyrste idrettslag vart skipa, Havstril var namnet. Etter ein kvileperiode på 1960-talet oppstod det frå oska som det me kjenner i dag, Selbjørn idrettslag. Les historia til SIL i Marsteinen i dag. Avisa kan kjøpast her.

Korps på frammarsj

 Nyhende  Innspel avslått på Korps på frammarsj
mai 242017
 
Korps på frammarsj

I Hengjo skal det vera fest med KDV på sundag, for korpset fyller 50 år og feirar så ein rund dag.

Vårens musikalske suksess

 Nyhende  Innspel avslått på Vårens musikalske suksess
mai 182017
 
Vårens musikalske suksess

Marsteinen sin unge frilansar fekk i helga oppleva sin aller fyrste songgalleri-konsert. Var forventingane for høge eller klarte dei å imponera sjølv den yngste i lokalet?

Sølvpuss før syttande

 Nyhende  Innspel avslått på Sølvpuss før syttande
mai 182017
 
Sølvpuss før syttande

Elisabeth Haugland (94) sat til klokka 22.30 førkvelden for å pussa ferdig sølvet til 17. mai. – Eg må ha det litt på stell, seier ho.

Friske ferjemidlar frå regjeringa

 Nyhende  Innspel avslått på Friske ferjemidlar frå regjeringa
mai 112017
 
Friske ferjemidlar frå regjeringa

  Regjeringa legg opp til å gje fylkeskommunane 100 friske ferjemillionar når kommuneproposisjonen vert lagt fram i dag. Ein av dei som har ivra mest er Helge André Njåstad (Frp). 2018 vil føra med seg 100 millionar kroner til ferjefylka i Noreg. Hordaland fylkeskommune vil verta vinnaren med 30,8 millionar kroner i overføringar til drift Les meir

Servicebåt mot svinn

 Nyhende  Innspel avslått på Servicebåt mot svinn
mai 112017
 
Servicebåt mot svinn

  Mekanisk handsaming av laks, fører til tap av fisk. Austevollselskapet Servicebåt vil samla opp fisken medan han enno er i live, slakta han og føra han inn i RSW-tankar. Alliert med forskingsmiljø i regionen har Servicebåt levert inn patentsøknad på eit apparat som kan sortera daud laks frå fisk som enno er i live, Les meir