apr 092011
 
Med to scoringer av Trond Heggestad ble det bare nesten for Austevoll i 2 divisjonsdebyen mot Mandalskameratene. Austevoll tapte tilslutt 3 – 2.  Etter et uheldig selvmål av keeper Harald Østervold samt en nervøs 1 omgang, hevet de seg betraktelig og gjennomførte en solid sisteomgang.  I følge trener Rasmus Storebø vant MK på 3 billige dødballmål.
-Vi var alt for lite kyniske og slet med tempo i første del av kampen.  Mk var først på ballen gjennom hele kampen og når vi ikke henger med på dødballer blir vi straffet med billige mål mot oss sier han.
Dagens beste spiller Trond Heggestad stod for begge målene i dagens kamp. Med en perle i krysset fra drøye 20 meter øynet guttene fra Austevoll håp om minst et poeng med seg hjem. Når MK satte inn 3 -2 ti minutter før slutt var det i følge Heggestad fortjen at de måtte reise hjem uten poeng i bagasjen.
Les mer om kampen i neste papirutgave.
Av Ronny Blix