feb 162012
 

Vegen kring ulukkesstaden der ein 18-åring omkom for to veker sidan har manglar, slår inspektørar frå Statens vegvesen fast. Likevel er det opp til politikarane i fylkeskommunen om problemet vert løyst.

 

  2 Responses to “Politikk avgjer vegsikring”

  1. Det er mange eksempler på områder som ikke er tilstrekkelig sikret i Austevoll. Kommunen er klar over dette, men bryr seg lite. Kommunen kan enkelt hevde at de «ikke visste». Men loven er klar på dette punktet, så lenge kommunen er varslet om farlige plasser er også kommunen fra det tidspunktet de er blitt varslet – også ansvarlig for sikkerheten på gjeldende plass.
    Jeg oppfordrer Marsteinen til å anmode leserne å sende inn bilder til Kommunen om farlige plasser slik at alle på den måten kan bidra til å få en sikrere kommune å leve i på dette området.
    Det er en skam for Austevoll at dødsulykker skal skje fordi det er politikere som ikke er voksen for sin oppgave.

    MVH Helge Ellingsund.