mai 162013
 
I anbodet frå Trygge barnehager datert 29.11.2010, står det: Vi vil altså satse på å kjøpe inn en buss som skal deles mellom våre tre barnehager. (…) Bussen gjør det enkelt for barnehagene å kunne dele ressurser, samarbeide og å komme seg ut til alternative lekeområder. Barnehagen vil utstyre to av de ansatte med nødvendig sertifikat.

I anbodet frå Trygge barnehager datert 29.11.2010, står det: Vi vil altså satse på å kjøpe inn en buss som skal deles mellom våre tre barnehager. (…) Bussen gjør det enkelt for barnehagene å kunne dele ressurser, samarbeide og å komme seg ut til alternative lekeområder. Barnehagen vil utstyre to av de ansatte med nødvendig sertifikat.

Då Trygge barnehager i 2010 vann fram anbodsrunden med å byggja ny barnehage på Storebø, var ein fellesbuss for dei tre FUS-barnehagane i kommunen og oppgradering av førarkort til to tilsette ein del av tilbodet deira. Halvanna år etter barnehagen opna dørene, er ingen buss kome.
– Om barnehagane vil ha buss, må dei betala han sjølve, seier dagleg leiar i Trygge barnehager, Eli Sævareid til Marsteinen.