jun 202013
 
Gilsvågen - prinsippsak eller pragmatisme?

Gilsvågen – prinsippsak eller pragmatisme?

Høgre og Mons-Ove Hauge er oppskaka etter at Framstegspartiet og støttapartia deita har banka Gilsvågen igjennom som hytteområde, stikk i strid med lokalbefolknings sine interesser. Dessutan: Bruken som hytte ved sjøen har vore ulovleg til no. Les meir om den betente saka i avisa i dag.

  3 Responses to “Kritisk til kommuneplanen”

  1. Vedtaket av kommuneplanen med godkjenning av tidligere ulovligheter i strandsonen i blant annet Gilsvågen oppfordrer kommunens innbyggere til å ta seg tilrette i strandsonen. Er det slike tilstander man ønsker i Austevoll? Ordføreren har sagt at Austevoll skal være en Ja-kommune, og nå vet vi at dette også omfatter et ja til å bryte loven…….

  2. Det er med undring eg har registrert at Austevoll FRP bryter med sitt partiprogram der likebehandling og likhet for loven skal vera i høgsetet, FRP har i den nye komuneplanen tatt skurken og ulovlighetens side. Dei som har tatt seg til rette i strandsonen og begått staffbare ulovligheter har fått straffeamnesti, TRAGISK. Eg har og registert at FRP er villeg til og bruka løgn som arbeidsredskap, det er totalt forkasteleg.

    • Ja, dette må jo være toppen.. Riktignok er bygningene med flytebrygge godkjent, men de tar seg jo til rette. Når de har benyttet lokale håndtverkere og fått tilført offentlig vann til Gilsvåg, fått godkjent utslipp, innlagt bredbånd, for så å gå over streken å overnatte, er det klart vi fastboende reagerer. Når det I tillegg er smått med tomter I område, (skjønt noen lokale har bygget naust) burde kommunen først ta vare på sine fastboende.