okt 312014
 

 

 Finalekandiatene fra Bergen. Fra venstre: Fredrik Gabrielsen, ansvarlig for EY Entrepreneur Of The Year, Region Vest,  Mons Ove Hauge,  Camilla Grieg , Per Grieg jr., Elna-Kathrine Grieg, Morten Leikvoll, Nils Haukeland, Kjell Idar Lavik og ordfører Trude Drevland (prisutdeler). Foto: Bård Gudim

Finalekandiatene fra Bergen. Fra venstre: Fredrik Gabrielsen, ansvarlig for EY Entrepreneur Of The Year, Region Vest, Mons Ove Hauge, Camilla Grieg , Per Grieg jr., Elna-Kathrine Grieg, Morten Leikvoll, Nils Haukeland, Kjell Idar Lavik og ordfører Trude Drevland (prisutdeler). Foto: Bård Gudim

Head Energy representerer Region Vest i den nasjonale finalen i kåringa Entrepreneur of the Year i regi av EY, tidlegare Ernest and Young. Kategorien deira er tenesteyting.

Samstundes har selskapet til Mons-Ove Hauge og kompani skrive kontraktar for nærare 50 millionar kroner denne månaden, trass i at det er hardare tider i olje- og gassektoren elles.